Ultiem Geluk

Dat je helemaal van de ene naar de andere kant van Station Zuid WTC loopt. In de hoop dat ze daar wel OV-fietsen hebben. Je moet op tijd bij je afspraak zijn. En je weet: je neemt een gok in de tijd door extra om te lopen. Want je kan ook een tram of bus pakken. Maar je pakt dat risico, tegen beter weten in.

Dom. Eigenwijs.

Op een drafje met een licht bonkend hart ga je de tunnel van de fietswinkel in. Je knijpt je ogen toe, bang voor de onvermijdelijke confrontatie en teleurstelling. Maar, als je je ogen voorzichtig opent … Wacht even, zie je het goed?! Staat daar echt 1 fietsje? Speciaal voor jou? JA! Je rent ernaar toe en bespringt dat geel-blauwe ding op wielen dat het je een lieve lust is! Geeft een kus op het zadel, want wat is het leven mooi!

Leave a Reply

%d bloggers like this: