QuaranTime #20: verkeerde timing

Vanmorgen ontving ik een brief met het verzoek tot deelname aan een onderzoek getiteld ‘Onderweg in Nederland’. Het ging om het volgende:

‘Geachte mevrouw Gallimore,

We zijn met z’n allen veel onderweg. Boodschappen doen met de fiets, wandelen met de hond, met de trein erop uit of met de auto naar het werk. Auto’s, fietsen en voetgangers vechten om de beschikbare ruimte. Wat betekent dit voor ons. Kunnen we onze kinderen nog veilig naar school brengen op de fiets? Hebben we nog meer asfalt nodig?

[…}

We vragen u om van één dag in te vullen waar u bent geweest. Voor u is dat een donderdag. Wat ging u die donderdag doen en hoe kwam u daar? Vul de vragenlijst pas in als de donderdag helemaal is afgelopen. Misschien gaat u ‘s avonds nog een rondje wandelen met de hond of ergens op bezoek. 

Mijn antwoord was:

Donderdag blijf ik thuis.

Leave a Reply

%d bloggers like this: