Wat heb jij te vertellen?

Je kent het wel; je start met een training of cursus en de eerste bijeenkomst begint met een voorstelrondje. Je mag vertellen wie je bent, waarom je er bent en wat je verwacht. Iedereen schuift zenuwachtig heen en weer op z’n stoel. Je hart bonkt in je keel. Niemand wil beginnen, niemand wil de laatste zijn. Als er dan toch een waaghals opstaat om de spits af te bijten, probeer je te luisteren naar wat hij of zij zegt, maar je gedachten dwalen onophoudelijk af naar jezelf. “Wat moet ik straks in vredesnaam zeggen?!” En áls je dan eenmaal geweest bent, had je het eigenlijk allemaal anders moeten doen. Herkenbaar?!

Wat is jouw verhaal?

Of je nu een succesvol ondernemer bent, een rondreis door Papua maakt, of elke dag van 9 tot 5 werkt en eindigt met Netflix; ik hoor graag jouw verhaal. Natuurlijk heeft een Indonesische wereldreis een groter narratief potentieel dan de woonkamer van een doorzonwoning. Maar in de essentie komt het op hetzelfde neer: we dragen allemaal een bijzonder verhaal met ons mee. En het is de kunst om dit verhaal te ontrafelen. Daar ben ik ijzersterk in!

Hoe doe ik dat?

Of het nu gaat om het schrijven van een intiem persoonlijk portret, het interviewen van een wetenschapper, het bloggen over opmerkelijke situaties in Londen of het geven van persoonlijke aandacht als Meisjes van het Compliment: ik spring in het diepe en dompel me volledig onder in alle details die ik over iets of iemand kan ontdekken. Met mijn opgedane kennis klim ik in de pen en creëer ik een boeiende, samenhangende, en informatieve tekst die tot de verbeelding spreekt. Bekijk een aantal voorbeelden van mijn schrijfwerk.

Wil jij graag jouw verhaal, product of dienst op een boeiende manier onder de aandacht brengen?

In de vorm van een interessant artikel of een inspirerende blog? Mail me!

Check ook
Mijn LinkedIn pagina | of Twitter: @FranInLonden

%d bloggers liken dit: