Schrijfwerk

Naast mijn werk als redacteur en communicatiemedewerker bij marketingbureau Berengroep werk ik freelance als tekstschrijver. Hieronder vind je enkele voorbeelden van waar ik aan werk(te).

Blogs voor VIVA.nl

In mei pakte ik mijn koffers om voor een half jaar in Londen te wonen en werken. Voor het populaire vrouwenmagazine V!VA schreef ik wekelijks een blog over mijn avonturen vol nieuwe vriendschappen, opmerkelijke dates en leerzame confrontaties.

Jaarverslag Samen010

Cover jaarverslagEr zijn diverse vrijwilligers actief in de de projecten van Samen010: van jong tot oud, vrouwen, mannen, met verschillende culturele achtergronden. Ze vormen met elkaar een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving.
In het jaarverslag van 2017 heb ik deze mensen aan het woord gelaten door middel van persoonlijke diepte-interviews. Ik vroeg onder andere wat het voor hen betekent om actief te zijn in de projecten van Samen 010 en schreef op basis hiervan korte artikelen. Lees het jaarverslag.

Gezond Gehoor magazine

Gezond Gehoor is een glossy magazine over gehoor en geluid in relatie tot gezondheid en welzijn. Het is opgebouwd uit een aantal vaste rubrieken, die een combinatie vormen van interviews en (achtergrond)informatie, vanuit de maatschappij, het bedrijfsleven, de zorg en de wetenschap. Voor Gezond Gehoor interviewde ik onder andere actrice Jette van der Meij, voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en presentator Floris Kortie.

%d bloggers liken dit: