It’s beginning to look a lot like … LONDON!

De kogel is door de kerk: in mei ga ik voor vier maanden naar Londen!Als half-Britse is het land van de adembenemende country sides en de gezellige pubs mij natuurlijk niet vreemd. We zijn er vaak geweest. En altijd als ik op het eiland ben, voelt het alsof ik thuiskom. Het is dan ook niet gek, dat ik al jaren rondloop met het verlangen om eens langer en vaker dan een paar dagen per jaar naar de overkant te gaan.

Vorig jaar werd de kiem voor het verwezenlijken van mijn droom gelegd, toen ik twee weken in mijn eentje door Engeland trok. Ik nodigde mezelf uit bij een goede vriend in Londen, reisde naar de bijzonder inspirerende, tachtigjarige Ann in Liverpool, maakte tussendoor een leerzame en onvergetelijke solo-wandeltrip door de Peak District en eindigde het avontuur bij mijn lieve opa en zijn vrouw. Het was een proef om te kijken of ik Engeland in mijn eentje nét zo leuk zou vinden als al die jaren met de hele familie. Die proef was méér dan geslaagd …

De droom over een langer verblijf werd alleen maar begeerlijker!

Toen ik begin december alvast Kerst vierde in Londen, werd er dan ook al snel gerept over wanneer ik daar zou gaan wonen. Tussen de kerstballen en glaasjes mulled wine, viel alles op zijn op plek. Ik ga van mei tot september in Londen wonen, werken en genieten! Het plan? Ik neem mijn laptop, vlotte pen, positieve energie en common sense mee en laat het universum de rest doen 🙂

Voor wie mij is voorgegaan in een dergelijk avontuur, tips zijn méér dan welkom!

To be continued …

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: